Te huur vanuit Giethoorn, prachtige en sfeervolle Kajuitboot!

Giethoorn, Nederland

Prachtige en makkelijk te besturen kajuitboot van 7,20 m, voorzien van alle gemakken en comfort!

Ligplaats Giethoorn (en in het hoogseizoen Sneek) uitvalsbasis voor elk wateravontuur!

Deze boot is in 2017 geleverd en voorzien van groot onderhoud en alle nieuwe inventaris die de boot geschikt maken voor de verhuur, zoals een nieuwe kuiptent -die uiteraard helemaal open kan zodat de kuip volledig open is- kookgerei, 12 volt aansluitingen en omvormer naar 230V.

Door de geringe afmetingen en kleine diepgang is er met deze stabiele boot bijna overal te varen. Voorzien van uitgebreide stuurinrichting met Bluetooth radio, diepte-, snelheids- en logmeter, 2 stuurstoelen, rondzit met tafel in de kuip (ook als zonnedek of bed in te richten), rondzit in de kajuit, toilet, keukentje met nieuw kookstel en spoelbak, nieuwe zwemvesten voor kinderen en volwassenen, volle tank en 4 slaapplaatsen.

De boot is geschikt voor 6 personen en er kan door 4 personen op geslapen worden, waarvan 2 in de kajuit en 2 op het zonnedek in de kuip.

Voorzien van een zeer zuinige diesel motor die stil is en 15 km/uur loopt, is het niet nodig om een vaarbewijs te hebben. Iedereen boven de 18 kan er dus mee varen. Als leeftijdsgrens wordt bij ons echter 25 jaar gehanteerd.

Vanuit Giethoorn (en van half juli tot half augustus vanuit Sneek) kunnen de mooiste tochten ondernomen worden over de nabij gelegen meren die goed bereikbaar zijn vanaf de ligplaats.

Prijzen :

Week (vr. 14:00 uur – vr. 12:00 uur) € 695,00
(Andere tijdstippen met bijbehorende bedragen in overleg)

Borg 500 euro. De boot gaat met een volle tank mee en dient met een volle tank weer terug gebracht te worden. Reserveren per email waarna er telefonisch contact zal zijn. Ter plekke dient er een contract ingevuld, de borg afgerekend en gepast betaald te worden indien het nog niet overgemaakt is. Bij het terugbrengen zonder schade o.i.d. aan de boot ontvangt de huurder de borg terug.

Met deze makkelijk te besturen en sfeervolle boot wordt het voor iedereen bereikbaar om een week het watersport gevoel te beleven. Omdat de boot voorzien is van 4 slaapplaatsen kan er een lange, meerdaagse tocht gepland worden om op deze manier van jachthaven naar jachthaven te varen of om op een mooie plek midden in de natuur te overnachten...

Boek nu uw eigen avontuur op het water door een mail te sturen of te bellen!

Met vriendelijke groet,
Tourist Boats

Gemiddelde prijzen

 DagWeek
Normale prijs€ 100,00€ 700,00
Voor- / naseizoen€ 100,00€ 700,00
Hoogseizoen€ 110,00€ 770,00

Prijs en beschikbaarheid

Begindatum
Einddatum
Personen
TotaalAnderen bekeken ook