Aanbieding: 6 persoons chalet Heiderscheid Luxemburg 🇱🇺 v.a. €255,=Maak nu gebruik van deze leuke aanbieding; huur een 6 persoon chalet op Vakantiepark Fuusekaul in Heiderscheid Luxemburg.

Prachtig centraal gelegen in Luxemburg ligt Vakantiepark Fuusekaul. De chalets zijn ruim ingericht voor zes personen. Geschikt om het gehele jaar door te huren en daar dan ook op ingericht middels centrale verwarming. Voorzien van alle luxe om een comfortabel verblijf mogelijk te maken, zoals een compleet ingerichte keuken en een eigen parkeerplaats bij Uw chalet.

De ideale mogelijkheid om Luxemburg op diverse manieren te verkennen en te ontdekken. Het vakantiepark heeft ruime voorzieningen zoals een mini mart, restaurant, animatie in het hoog seizoen, sauna, solarium, sportgelegenheid met tennisbaan etc. Ook voor kinderen zijn er meer dan voldoende voorzieningen.

Het vakantiepark Fuusekaul likgt midden in de Luxemburgse Ardennen. In de directe omgeving kunnen de aktieve watersporters heerlijk hun hart ophalen in en rond het stuwmeer Boven Sûre. Hier worden gedurende de zomermaanden ook allerlei (muziek) feesten georganiseerd. En rondom het stuwmeer is een groot natuurpark, waar het vakantiepark midden in ligt. Ook de liefhebbers van outdoor aktiviteiten zijn hier helemaal op hun plaats.

Klik hier om je vakantiehuis te boeken.

Omdat het vakantiepark zo centraal gelegen is in Luxemburg is de stad Luxemburg binnen zo’n 45 minuten te bereiken vanaf het vakantiepark. De snelste en wellicht de makkelijkste manier om een indruk van de stad  Luxemburg te krijgen is met de Hop-on-Hop-off bus.

Op iets meer dan een uur rijden van Heiderscheid ligt attractiepark Plopsa Coo. Een prachtig dagje uit voor de hele familie. Het verdiend aanbeveling om de kaarten voor Plopsa Coo via internet te boeken. Dat scheelt wachten in de mogelijke lange wachtrijen voor de kassa’s en het voordeel is als je hieronder je tickets boekt dat je niet in de rij hoeft te staan wachten voor de attracties.

Klik hier om je tickets voor Plopsa Coo (skip the line) te boeken.