Aanbieding: Vakantie Villa Fuertaventura 🇮🇨 incl. vlucht v.a. €420,=Kom gauw naar Fuertaventura en ga heerlijk genieten in je eigen semi vrijstaande villa op het terrein van Hotel Villas del Sol, met eigen zwembad.

Hotel Villas del Sol ligt in het dorpje Corralejo op een afstand van ongeveer 6 kilometer van het zandstrand. De stranden van Corralejo staan bekend als de mooiste van Fuertaventura. Je kunt lopend naar de supermarkt voor de verse broodjes en levensmiddelen. Met de bus uitstapjes maken is een mogelijkheid, een bushalte is vlakbij het resort. Ongeveer 300 meter afstand. Overigens ligt het vliegveld op ongeveer 40 kilometer afstand.

Fuertaventura is het op 1 na grootste eiland van de Canarische Eilanden van Spanje. Het ligt ongeveer 100 kilometer voor de Noordwest kust van Afrika. Fuertaventura is door vulkanische aktiviteit ontstaan. Het heeft een erg droog klimaat, dus ideaal voor een zon vakantie!

Het is aan te bevelen om tijdens je verblijf een auto te huren. Met je gehuurde auto kun je makkelijk en eenvoudig uitstapjes maken over het eiland. Of eenvoudig weg het strand bezoeken voor een heerlijk luie stranddag.

Op het eiland zijn er diverse bezienswaardigheden zoals de voormalige hoofdstad van Fuertaventura, genaamd Betancuria. Hier vind je diverse oude gebouwen en de Santa Maria kerk is te bezichtigen. Vanaf het uitkijkpunt Mirador de Morrevelosa heb je een prachtig uitzicht.

Rondom de oude haven van het authentieke vissersdorpje El Cotillo waan je je nog echt in het oude Spanje met zijn aansprekende blauw met witte huisjes

De wandelliefhebbers kunnen hun wandel hart ophalen op de berg Pico de la Zarza. Let wel op dat de temperatuur behoorlijk kan oplopen tijdens een wandeltocht naar de top van deze berg. Er is geen schaduw en is dus niet aan te bevelen voor de niet geoefende wandelaar.

Fuertaventura leent zich ook uitstekend voor een duikvakantie of om tijdens je vakantie een of meerdere duiken te maken. Heb je je duikbrevet nog niet dan kun je hem met een korte cursus ter plaatse behalen. Is zo diep onder water te heftig voor je, snorkelend is er ook veel te zien van het onderwaterleven op Fuertaventura.

Zelf huren we graag een auto via Sunnycars. Dit omdat je vooraf precies weet wat je voor je huurauto moet betalen. En daar geen extra kosten overheen komen als je je auto ophaalt bij het verhuurstation. Menig landgenoot is zo al eens voor onaangename verassingen komen te staan bij het afhalen van zijn huurauto in het buitenland.

  • Klik hier om je Vakantie Villa te boeken.
  • Klik hier om vooraf je huurauto te boeken.