Camper huren voor prachtige reizen v.a €99,30Camper huren voor prachtige reizen v.a €99,30

Deze  Fiat Ducato camper is nagenoeg nieuw en is voor zien van toilet en heerlijk bed voor twee personen. Ontdek Nederland of Europa op een avontuurlijke manier.

Klik hier om te boeken.

Een compacte Ducati camper, die alles wel heeft wat je verlangt. Een badkamer en een toilet.

Een compacte camper maar wel met luxe en privacy als een grote camper. Zoals een gastoestel, een koelkast van 65 liter, die goed koelt.

En op een goede plek, zodat je van buiten erbij kan. En ook makkelijk binnen  koken als het slecht weer is. De standkachel , die aanwezig is voor de wat koele dagen, werkt op de diesel vanuit de brandstof tank. 

Het bed is ruim en breed voor een camper van 5.40 meter, namelijke 1.30 m breeg en 1.97 m lang. Het bed heeft een heerlijk matras die ligt op een aantal ” forli-schijfjes” die functioneren als een soort latten bodem.

De stoel van de bestuurder en bijrijder zijn draaibaar en comfortabel. Er is een tafel en een vast dinette bank.

De camper is voorzien van fietsenrek op één van de achterdeuren waar twee fietsen op geplaatst kunnen worden en een mooi casette luifel die heel eenvoudig uitgedraaid kan worden.

Tenslotte is de auto natuurlijk voorzien van cruise control, airco, een moderne radio en alle andere snufjes die je bij een moderne auto mag verwachten.

Let op: Er wordt vooraf een borg gevraagd van €750,=, die  u natuurlijk terug krijgt na de verhuur periode en als er geen schade oid aan de camper is. Vanaf 3 weken verhuur is er 15% korting!

Een camper gehuurd en wat dan? Kijk hier  voor een prachtige sprookjesroute in Duitsland.

U kunt uw  route kan u zelf ook bepalen door Nederland of de andere Europese landen. Behalve op campings kan u ook overnachten op camperplaatsen. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u alle vrijheid als u vakantie heeft en alles toch bij de hand, dan is de camper vakantie echt voor u.
Klik hier om te boeken.