Camperreis West America, 12 dagen incl vlucht v.a.€1299,=Camperreis West America, 12 dagen incl vlucht v.a.€1299,=

Deze speciale aanbieding geldt tot 20 oktober 2018

Geweldige en adembenemende camper reis door het prachtige Westen van USA. Inclusief de vlucht van Amsterdam naar San Francisco ( 1 overstap op heen en terug vlucht) en de eerste overnachting in een hotel bij de luchthaven. Ook de shuttle die u naar het hotel brengt zit bij de prijs in.

Klik hier om te boeken

De volgende dag krijgt u uw Cruise America Camper, type C25 . Die staat geheel klaar op u te wachten. De keukeninventaris, beddengoed en handdoeken liggen klaar. U kunt de 9 dagen dat u met de camper rijdt 3360 kilometer vrij rijden. Rijdt u meer?  Dan betaal je $ 0,35 excl. verkoopbelasting per mijl (dit betaal je ter plaatse).De camper heeft een basis verzekering met een eigen risico van $1000,= per gebeurtenis.Per boeking kan je minimaal voor 2 personen boeken en maximaal 5 personen per boeking. Degene die boekt moet minimaal 18 jaar oud zijn. Niet inbegrepen zijn de benzinekosten, de kosten voor de camping en geen entreegelden voor musea.

Als u gaat boeken, kijk bij ” dit moet u weten”: daar staan nog kortingen en andere belangrijke voorwaarden vermeld.

Nog nooit gereden in een grote camper. U krijgt uitgebreide uitleg over hoe alles werkt en waar u op moet letten met rijden. En binnen een dag bent u gewend. U krijgt een boek met campings mee, maar u kunt tevoren thuis natuurlijk een prachtige route maken. Tip: hou een dag speling achter de hand, zodat u uw route eventueel kunt aanpassen.

Voor deze top prijs kunt u een van de mooiste gebieden van America ontdekken. San Francisco en omgeving en vergeet niet het indrukwekkende Alcatraz te bezoeken. Dit moet u tevoren boeken!  En de vele Nationale Parken die het Westen van Amerika heeft.

Misschien gaat u zelfs een gokje wagen in Las Vegas!

Klik hier om te boeken en maak de reis van uw leven.