Casa Javea Sol,aan de Costa Blanca 🇪🇸, max 6 pers voor 8 dagen v.a. €595,=Casa Javea Sol, nabij Javea aan de Costa Blanca 🇪🇸 een luxe villa met privé zwembad voor maximaal 6 personen, 8 dagen v.a.€595,=

Een heerlijk vrijstaande villa in een groene villawijk, op een rustige plek, niet ver van het zandstrand en uitzicht over een prachtige omgeving.

Het betreft een villa waar alles voor u klaar staat voor een luxe, gezellige en rustige vakantie waar u optimaal kunt genieten.

De woning staat in de villawijk Rafalet en staat aan het einde van de wijk. Zodat u omgeven wordt door de natuur en rust, maar toch zijn er bijvoorbeeld restaurants in de directe omgeving.

Het uitzicht van de villa is prachtig, u kijkt over de gehele omgeving en het imposante Montgó gebergte. En u bevindt zich 7 km van Javea.

De villa is omheind en heeft een eigen ingang met parkeerplaats voor een auto.

De woonkamer is comfortabel ingericht en heeft tv met Nederlandse zenders  en heeft een open haard.  De woning is voorzien van warmte werend glas en heeft raamhorren.

De keuken is van alle gemakken voorzien, verschillende koffiezet apparaten, een vaatwasser, een magnetron en oven.

roter winkelaanbod. Bent u een wandelliefhebber? U kunt de berg Montgó beklimmen voor een adembenemend uitzicht over de omgeving en zee, waarbij zelfs het eiland Ibiza met goed weer zichtbaar is. Maar ook een wandeling over de smalle paden door de wijngaarden in de buurt is de moeite meer dan waard.

Dit is een geweldig villa, die zijn geld meer dan waard is.

Klik hier om te boeken.