Chalet met sauna in Königsleiten 🇦🇹, in de bergen (1600 m) 8 pers. v.a.€995,=Chalet met sauna in Königsleiten 🇦🇹, in de bergen (1600 m) 8 pers. v.a.€995,=

Nog enkele weken vrij in de zomervakantie van 2018

Zeer luxe chalet in het mooie Oostenrijk. Hou je van de bergen, een actieve vakantie, maar ook genieten van de prachtige omgeving! Een heerlijk chalet, die zelfs voorzien is van een sauna staat voor u klaar!

Prachtige groot chalet met sauna voor 8 personen maar ook de nodige privacy.En er zijn 2 overdekte parkeerplaatsen bij het chalet.

Het ligt op de grens van Tirol en het Salzburgerland en op 1600 meter: heerlijk om te wandelen in de mooie omgeving. Natuurlijk kan je ook je mountainbike meenemen en de omgeving ontdekken.

Het chalet

Het is prachtige en gemoedelijk chalet, de woonkamer heeft een heerlijke en comfortabele zit hoek met een grote kachelofen en een typische Oostenrijkse eethoek.  Het hout voor de kachel kan je gratis van buiten halen.Leuk voor gezellige maaltijden of leuke avonden met spelletjes of gewoon met elkaar een borrel (Schnapps) drinken.

De andere woonkamer sis ingericht met een tv, dvd-speler, enz. Dus genieten van een film, een boek lezen of tv.

De prachtige open keuken is voorzien van alles: zelfs een afwasmachine, oven, magnetron en koffiemachine.

Er zijn 4 slaapkamers met 2 persoons bedden. Heerlijk groot en comfortabel.

Er zijn twee badkamers, waarvan 1 met alleen een douche en de ander met een ligbad. En er is een aparte toilet. Tevens een ontspanningsruimte met een infra rood cabine.

Het prachtige terras ligt op het zuiden en je kan hier heerlijk ontbijten, schillen of dineren. Er zijn luxe stoelen aanwezig.

In het chalet zijn huisdieren niet toegestaan en er mag ook niet binnen gerookt worden.

In de omgeving is een zwembad om te bezoeken, een Nationaal Park  Hohe Tauern.

Grote steden  zoals Innsbruck ligt circa 85 km en Salzburg op  circa 150 km, dus niet echt ver om ook eens een leuke steden trip te maken.

Klik hier om te boeken