Herfstaanbieding: Vakantiehuis op bungalowpark De Schans aan Lauwersmeer v.a. €257.=Herfstaanbieding: Vakantiehuis op bungalowpark De Schans aan Lauwersmeer v.a. €257.=

Op het kleinschalige bungalowpark in dorpje Oostmahorn, In het noorden van Friesland staat deze 6 persoons bungalow. De bungalow staat in een groene en rustige omgeving en vanaf uw ruime tuin en overdekt terras kunt u hiervan heerlijk genieten. Het park ligt dichtbij het prachtige Lauwersmeer. Waar u watersport activiteiten kunt uitoefenen, maar ook geweldig kunt fietsen en wandelen .

De  bungalow heeft een ruime en gezellige woonkamer met eethoek, een knusse zithoek en natuurlijk een televisie. Alles is aanwezig voor een prachtig weekend of weekje weg.

De open  keuken is van alle gemakken voorzien: vier pits kookstel, koelkast, magnetron, oven en koffiezetapparaat.

Er zijn drie slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer op de beneden verdieping is met een twee persoons bed. Er is een aparte toilet.

Er is een badkamer met ligbad en douche, dus na een heerlijke dag kunt u ook ontspannen in bad.

Op de bovenste verdieping van het huis zijn twee slaapkamers met 1 kamer met een twee persoonsbed met balcon en de ander met een tweepersoonsbed. Dus voor iedereen de nodig privacy. Tevens is er wasmachine, die gebruikt kan worden.

Een tuin met terras en goed tuinmeubilair maakt het geheel compleet. In de tuin mag er gegrild worden.

Omgeving 

Behalve het prachtige Lauwersmeer  kunt u bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan de zeehondencrèche Pieterburen of actief wadlopen. Dan bekijkt u het waddengebied van een andere kant. Maar ook het nieuw Aqua Zoo is prachtig. Genieten van de apen, pinguïns, prachtige vogels, die in deze dierentuin te vinden zijn.

Ga ook eens naar het vestigingstadje Dokkum waar je kunt winkelen en heerlijk kunt eten in een van de gezellige restaurants. Een dag Schiermonnikoog  is ook  een aanrader voor de prachtige natuur. Dus fiets mee of wandelen !

Klik hier om deze bungalow te boeken