Hoge korting: Appartement Himmelreich **** in Sauerland v.a. €69.50Hoge korting: Appartement Himmelreich **** in Sauerland v.a. €69.50 . Vier dagen inclusief ontbijt.

Speciaal voor de maand September is er een korting van maar liefst 53%. Heerlijk voor als je nog vier dagen weg wil naar een mooi appartement in een prachtig vakwerkhuis in Nordenau. Op nog geen 10 km van het gezellige Winterberg.

Boek hier voor deze top aanbieding

Deze accommodatie ligt midden tussen de bergen, bossen en groene weiden en bijna op 800 meter. Het is een prachtige omgeving om heerlijk te genieten.

Het appartement

Het appartement is gevestigd in een vakwerkhuis, maar is modern ingericht. Je appartement heeft een badkamer met douche en toilet. Er is een comfortabele zithoek met een tv met satelliet ontvangst. De keuken voldoet aan alle eisen, dus je kunt zelf lekker koken, maar kan natuurlijk ook gezellig in de omgeving naar een restaurant.

Je appartement heeft een badkamer met douche en de bedden zijn van goede kwaliteit en voorzien van dekbedden.

Buiten om het huis, kan je heerlijk in de tuin zitten en gebruik maken van de BBQ mogelijkheden, mocht u dit willen.De handdoeken en eindschoonmaak zitten ook bij de prijs in. Van de WIFI kunt u gratis gebruik maken.  Parkeren kun je bij het huis. Het ontbijt is gratis en dat kunt s’morgens in Landhaus Nordenau eten. Dit is op zeer korte afstand van je appartement.

Omgeving

Je appartement ligt op korte afstand van Winterberg. Waar je in september heerlijk kunt rodelen. Dat moet je eens gedaan hebben. Maar ben je een paardenliefhebber, dan kan je ook paardrijden in deze geweldig omgeving. Natuurlijk is wandelen ook een optie.

U krijgt tijdens uw verblijf gratis busvervoer aangeboden met de SauerlandCard. Op vertoon van de Card krijgt u ook nog eens flinke kortingen bij tal van recreatieparken, musea, sportaccommodaties, skigebieden, beleveniszwembaden en nog veel meer!

Boek hier dit goedkope appartement in Sauerland.