Hotelchalet op Vakantiepark De Krim op Texel vanaf 65,= euroHotelchalet op Vakantiepark De Krim op Texel vanaf 65,= euro

 

Heerlijk even 3 of 4 dagen er tussenuit. Uitwaaien op het prachtige eiland Texel. Maar liefst 40% korting op een  hotelchalet  op Vakantiepark De Krim Krim, dichtbij Cocksdorp op Texel

Klik hier om te reserveren

Hotelchalet

Je hotelchalet staat midden in de natuur en heeft de luxe van een hotel. Iedere ochtend krijgt u een vers ontbijt in uw hotelchalet en natuurlijk wordt de bedden opgemaakt. Want het is niet voor niets een hotelchalet. U bent van alle gemakken voorzien.  U heeft een heerlijke zithoek met televisie en  je kan zelf thee en/of koffie maken. Er is zelfs een koelkast.

 

Het is een luxe twee persoons boxspring bed en u heeft een heerlijke badkamer. Genieten van elkaar en even rust na een dag Texel ontdekken.

Bij goed weer heeft u een eigen terras om van de zon,wind en natuur te genieten. Misschien om ook heerlijk buiten te ontbijten, een boek te lezen of om van de ondergaande zon te genieten. Nu een prachtige aanbieding om er even uit te zijn!

Het vakantiepark De Krim

Op het Vakantie park  zijn drie restaurants,  een binnen- en buiten zwembad met wildwaterbaan, een bowlingbaan, je kan er fietsen huren en een indoor speelparadijs. Dus ook dichtbij je hotelchalet is van alles te doen.  Het park ligt naast een golfbaan voor de liefhebbers.

Omgeving

Texel is een  prachtig waddeneiland, die wat biedt  voor jong en oud. Tevens  kan je er elk seizoen optimaal genieten of het nu 30 graden is, of er sneeuw ligt, of een herfstwind waait.. op Texel is het optimaal genieten.

Je kan er wandelen, parachute springen, boven het eiland vliegen, fietsen, vliegeren, mountainbiken, kiten, zeilen,vissen, enz

Ecomare is geweldige belevenis om te bezoeken. Dus als u actief bezig wilt zijn, dan  lukt dat beslist.

Een unieke aanbieding

Klik hier om te reserveren

Voor andere leuke bestemmingen op Texel klik hier