Houten boshuisje midden in de natuur nabij Lille,Belgie 🇧🇪 v.a.€305,=Houten boshuisje midden in de natuur nabij Lille, Belgie 🇧🇪 v.a.€305,=

Midden in de natuur, met een omheinde privé tuin van 2600 m2, staat een prachtig houten boshuisje. Van alle gemakken voorzien en niet ver van Turnhout en Antwerpen.

Klik hier om te boeken

Midden in het bos, genieten op het terras van de  rust en van de natuur en van elkaar. Zelfs in de winter is het heerlijk. Genieten voor de haard met een boek en kijkend door de grote ramen, lijkt het alsof je midden in de natuur zit.

Vanaf dit boshuisje kan je geweldig fietstochten maken en de omgeving ontdekken. Maar wandelen is ook heerlijk, vooral als u uw hond meeneemt. (tegen betaling mogen er max 2 huisdieren mee).

Het houten boshuisje ligt dichtbij het attractiepark/camping de Lilse Bergen. Geweldig om met de kinderen te bezoeken. Er is een zwemvijver, een reuze grote speeltuin, mini-golf, diverse water-attracties en go-cart. Ultiem dagje uit voor het hele gezin.

Antwerpen ligt op nog geen half uur rijden, en natuurlijk is dat een geweldig stad om te ontdekken, niet is er niet alleen een dierentuin midden in de stad, maar ook musea, winkeltjes waar je de heerlijk Belgische chocolade kunt halen en proeven, winkelen en Bobbejaanland is niet ver.

BOSHUISJE

Het is een huis met een gezellige woonkamer met haard, tv en gratis wifi, met heerlijk uitzicht op de natuur.

Klik hier om te boeken