Luxe appartement *** File in Umag Kroatie, 2 personen, mei 2019 v.a.€272,=Luxe appartement *** File in Umag Kroatie, 2 personen, mei 2019 v.a.€272,=

Het appartement behoort bij het appartementen complex ” File” ongeveer 3 km buiten Umag. Het is een rustige ligging, 300 meter van strand en zee. Het ligt aan een een doodlopende weg in het groen. Het terrein is omheind, heeft een gazon, planten, vijver en zwembad ( vanaf 12/5-15/9).  Een winkel en restaurants zijn op 100-300 meter en er dichtbij een mini-spoorbaan naar het dorp Umag. Dus een rustige omgeving, maar toch dichtbij het strand en noodzakelijke voorzieningen en bezienswaardigheden.

Boek hier 😎

Appartement

Het is een appartement voor 4 personen, maar er is een 2 persoons divanbed in de woonkamer. Dus gezien het comfort is het goed en luxe voor 2 personen. Er is een satelliet tv, wifi en airconditioning aanwezig.

Er is een uitgang naar een groot terras waar ook goede meubelen zijn. De ligging is geweldig om van een heerlijke vakantie te genieten. Gezien het klimaat is er vanaf april al goed weer om veel op het terras te genieten. Heerlijk buiten eten en leven. Genieten van een goed gesprek met lekker glaasje wijn of goede maaltijd.

De keuken is voorzien van de noodzakelijk dingen, waaronder een koelkast/diepvries en kookplaat.

De slaapkamer heeft een comfortabel 2 persoonsbed en er is een comfortabele badkamer.

U kunt parkeren bij het appartement. Er zijn meerdere gelijke appartementen op dit terrein waaruit u een keuze kunt maken. Let op : dan kan de prijs dus anders zijn dan op deze website staat aangegeven. Toeristen belasting, bad-en linnengoed zitten bij de prijs in. Elke week wordt het linnengoed verschoond. U dient €150,=  borg betalen en voor de eind-schoonmaak €8,=p.p

UMAG

De oude stad gelegen op het schiereiland is zeer aantrekkelijk met zijn netwerk van smalle straatjes en zijn vele cafe’s en restaurantjes. Kleine, gezellige, gezinsvriendelijke, vakantieplaats, in het noordwesten van het schiereiland, direct aan zee, 30 km ten noorden van Porec, 60 km ten noorden van Rovinj, 93 km ten noorden van Pula.

Boek hier😎