Luxe chalets op Texel, voor herfst- of kerst-vakantie v.a.€149,=Luxe chalets op  mooie eiland Texel , voor herfst- of kerst-vakantie v.a.€149,=

Midden in de natuur genieten van de rust en ruimte. Een  luxe vrijstaand chalet op Texel bied je dat voor een speciale prijs. Dus nog even weg in de herfst- of kerst- vakantie, dan is dit een prachtige aanbieding. Maar natuurlijk ook een weekend of midweek uitwaaien op dit prachtige eiland.

Boek snel hier

Je chalet behoort tot het Vakantiecentrum De Krim en de luxe chalets liggen in het  mooie duingebied. En dichtbij Cocksdorp. Iedere chalet heeft een eigen veranda en lekker ruimte om je chalet midden in de natuur. Dus heerlijk genieten van de rust. Maar op het vakantie park zijn meerdere faciliteiten, waaronder een speelparadijs, lasergame, supermarkt en binnenzwembad.

Je chalet is voor maximaal 4 personen en is van alle gemakken voorzien. Een knusse woonkamer met natuurlijk een tv. Er is een open keuken waar ook alles aanwezig is, wat je nodig bent om lekker te koken. Maar natuurlijk heeft het Cocksdorp goede en gezellige restaurants waar je heerlijk kunt eten en genieten van je vakantie.

Er zijn twee  ruime slaapkamers met elke een eigen badkamer, die voorzien is van een douche, toilet en wastafel.

Texel

Texel heeft leuke dorpjes, die op kort afstand te berijden zijn, maar ook op de fiets  kan je het eiland ontdekken. Er zijn vele zandstranden en natuurlijk moet je de vuurtoren bezoeken. Maar ook in de leuke dorpjes kunt u gezellig winkelen, lekker eten en misschien nog genieten op een verwarmd terras.

Nationaal Park Duinen beslaat bijna het geheel Texelse duingebied, maar vergeet Natuurgebied De Slufter niet. Dit is ontstaan door dijkdoorbraken en  onder invloed van getijden. Hierdoor is het reservaat rijk aan verschillende planten en dieren.

Maar natuurlijk zijn er leuke musea, waaronder EcoMare, het Schipbreuk- en Jutterscentrum en Kaap Skil museum, die het hele jaar open geopend zijn. Texel is een eiland waar je veel kunt doen en ervaren, maar waar je ook optimaal kunt ontspannen.

Boek snel hier