Luxe safaritent voor 6 personen op Landal Warsberg, nabij Saarburg Duitsland 🇩🇪 vanaf €149,=Optimaal genieten in deze prachtige  safaritent voor maximaal 6 personen op Landal Warsberg in Duitsland, vanaf €149,=

Aanbieding geldt niet meer

Prachtige vrijstaande safaritent. Met een heerlijke veranda met tuinmeubelen. Dus met mooi weer kan je wonen, eten, genieten, lezen, spelletjes doen op de veranda.

Je geniet op je veranda van de omgeving en je gezin. De oppervlakte van de tent is ongeveer 40m2. Het is voorzien van een woonkamer met open-keuken. Er is een zit- en een eethoek. De keuken heeft een 4 pits gasplaat, koffiezet mogelijkheden en magnetron. Er is een slaapvertrek met een stapelbed, een met een 2 persoonsbes en er is super gezellig een 2 persoon bedstee. Wie wil als kind  daar nu niet in slapen. Wat stoer!

De bedden hebben heerlijke dekbedden. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet.Mocht het fris zijn dan kan je de tent verwarmen door middel van een pelletkachel of elektrische verwarming. Je auto kan in de buurt parkeren. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in de safaritent. op het park zijn wel huisjes waar huisdoe

Op het park zijn enorm veel mogelijkheden om je te vermaken.  Er is een springkussen, midgetgolf,  tennisbanen, zwembad binnen, speeltuin, sauna, volleybalveld, restaurant, cafe/snackbar, cafetaria,enz enz.

En mocht je je nog vervelen, dan kan je fietsen huren en de omgeving ontdekken. Of heerlijke gaan wandelen.  Een van de mogelijkheden is ook een boottocht op de Saar of de stad Luxemburg en/of Trier ontdekken. Landal Warsberg is gelegen in Saarburg, op ca. 190 km van Maastricht. In Saarburg staat u precies op een drielandenpunt; de grens van Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Kom hier heerlijk tot rust en geniet van een heerlijke vakantie, midd Ook een voordeel van Duitsland is dat je er met een gezin nog goed uiteten kan zonder dat je heel veel moet betalen.

Lijk je dit een leuke vakantie? Het is niet ver van Nederland, het is een actief vakantiepark, in een prachtige omgeving en de safaritent is geweldig.

Het is een prachtige manier van kamperen, maar dan toch nog lekker luxe.