Luxe Vakantie Villa met veel privacy en privé strand en privé zwembad op Curacao 🇧🇶 incl. vlucht v.a. €1176,=Ben je erg gesteld op je privacy, boek dan deze luxe Vakantie Villa met privé strand, privé zwembad en zicht op zee, inclusief vlucht.

Ze bestaan inderdaad hoor, de betaalbare luxe vakantie villa’s met bijzonder veel privacy EN privé strand EN privé zwembad. Kom lekker genieten op Coral Estate Villa’s en voel je een heuse echte celebrity!

Klik hier om je luxe vakantie villa te boeken.

Coral Estate Villa’s is een ideale plek op Curacao om het eiland te verkennen en leuke trips en uitstapjes te maken. Of gewoon lekker niets doen, relaxen en genieten van het weer en de rust.

Rif St Marie is een prachtig koraal rif waar je fantastisch kunt snorkelen of duiken. Men zegt wel dat dit koraal rif de mooiste duik spot van heel Curacao is.

Ook andere vormen van watersport kun je op diverse manieren beoefenen zoals surfen. Rondom Curacao is meer dan genoeg water en wind aanwezig om heerlijk te wind surfen of kite surfen. Surfen is een ideale manier om te ontstressen van ons drukke West Europese bestaan. En in diezelfde wateren leeft er enorme verscheidenheid aan vissoorten. Een prachtig gebied voor de zeevissers.

Heb je nog geen duikbrevet, maar wil je die nog gauw behalen, klik dan hier voor een leuke aanbieding.

Breng ook eens een bezoek aan Willemstad, de hoofdstad van Curacao. In Willemstad kun je de gezellige en prachtig gekleurde huizen bekijken aan de Handelskade. Als je de Sint Anna Baai oversteekt via de Koningin Emmabrug of de Koningin Juliana brug, naar de wijk Otrabanda, heb je een prachtig zicht op deze architectonische hoogstandjes. In Willemstad kun je ook gezellig winkelen of een terrasje bezoeken.

De geschiedenis van Curacao is erg oud. In de grotten van Curacao zijn overblijfselen en rotstekeningen gevonden van vroegere bewoners uit 2900 tot 2300 voor Christus. De Hato grotten zijn te bezichtigen met een gids.

Als je graag wil wandelen kun je terecht in het Christoffel Park. Dit Nationale Park kent acht wandelroutes voor zowel de beginnende als de geoefende wandelaar. Als de unieke flora en fauna van dit park wilt ontdekken kun je ook een safari tocht boeken.

De makkelijkste manier om Curacao te verkennen is met een huurauto. Zelf boeken we altijd een huurauto bij Sunny Cars. Dan weet je tenminste zeker dat je de totaal prijs hebt betaal voordat je op reis gaat. En kom je niet voor onaangename verassingen te staan als je op de plek van bestemming bent aangekomen en alsnog niet voorziene kosten moet betalen voor je huurauto.

Klik hier om je huurauto alvast te boeken.

Of klik op onderstaande banner.