Mooie Vakantie Villa op Bonaire 🇧🇶 incl. vlucht v.a.€908,=Geniet van het prachtige Bonaire in een mooie Vakantie Villa met gebruik van het zwembad, inclusief de vlucht.

Heb je niets met de grote (all inclusive) hotels waar je anoniem bent. En vind je het fijn als je je eigen weg kunt gaan? Boek dan een mooie Vakantie Villa op een kleinschalig en gezellig resort. Dormio Bonaire Villa is dan precies voor jou. Mooie ruime en vooral gezellige vakantie villa’s waarin je de keuze hebt voor 1, 2 of 3 slaapkamers.

klik hier om je Vakantie Villa inclusief vlucht te boeken.

Dormio Bonaire Villa leent zich uitstekend om als uitvals basis te dienen voor leuke uitstapjes over het eiland, maar ook om lekker niets te doen en te genieten van het weer, de rust en geen verplichtingen.

Een bezienswaardigheid op Bonaire zijn de zoutmeren. Samen met het Gotomeer, de Washington Slagbaai en het Pekelmeer zijn ze bijzonder belangrijk als leefgebied voor de watervogels van Bonaire. Grote groepen flamingo’s kun je aantreffen bij het Gotomeer.

Verder is Bonaire de ideale plek om diverse watersporten te beoefenen. Onder andere zijn er diverse duikscholen die je naar allerlei leuke duikstekken kunnen brengen. Kun je niet duiken of heb je geen brevet. Snorkelend is er ook erg veel van het onderwater leven te bekijken. Ook kun je tochten maken met een enorme diversiteit aan boten. Van boten met een bodem van glas tot en met luze zeewaardige jachten. Geheel omgeven door water kunnen beoefenaars van het zeevissen op Bonaire ook hun hart ophalen.

Mocht je nog snel je duikbrevet willen halen voordat je vertrekt. Als je hier klikt, wordt je naar een leuke aanbieding geleid om in één dag je duikbrevet te behalen.

Ga ook eens op ontdekkingstocht door een van de vele grotten die het eiland kent. En leer het verschil kennen tussen stalagtieten en stalagmieten. Zelfs rotstekeningen zijn in diverse grotten terug te vinden. En wist je dat Bonaire wel acht verschillende vleermuis soorten kent?