Ontdek (voormalig) Oost Duitsland 🇩🇪 4 persoon Vakantiehuis Mecklenburg-Vorpommern v.a. €375,=Verassende aanbieding: Ontdek (voormalig) Oost Duitsland, huur een 4 persoons Vakantiehuis in Mecklenburg-Vorpommern.

Het Vakantiehuis is geschikt voor 4 personen. Het kan ook voor een gedeelte gehuurd worden, voor 2 personen. Het is van alle moderne gemakken voorzien (geen wifi), inclusief een eigen parkeerplaats. En 2 huisdieren meenemen is toegestaan.

Klik hier om je vakantiehuis te boeken.

Dit Vakantiehuis bevind zich aan de rand van het uitgestrekte Jasmund Nationaal Park. Het Jasmund Nationaal Park is een uniek en prachtig natuurgebied met zijn wereld beroemde krijtrotsen en natuurlijke bossen.

Overtuig jezelf van de schoonheid en de rust van Mecklenburg Vorpommern met deze verassende aanbieding. In Mecklenburg-Vorpommern vind je nog de echte authentieke dorpjes met de dorpskern rondom de kerktoren.

In dit prachtige gebied vind je nog rust met de hoofdletter R. Heerlijk banjeren over oneindige stranden aan de Duitse Oostzeekust. Hier is het water nog zo helder als kraanwater, de lucht puur en zuiver en de natuur nog echt groen en onaangetast. En geen pretparken.

Ga lekker dwalen door de gezellige straatjes van de diverse dorpen in deze provincie. In Mecklenburg-Vorpommern zijn maar een paar grotere Hanze steden zoals Rostock en  Stralsund. Verder ontelbaar vele karakteristieke dorpjes.

De watersport liefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. In het dorp Lohme kun je op het gebied van watersport recreatie alle kanten op. Mocht je daar niets van je gading kunnen vinden of op andere manier niet terecht kunnen; in Mecklenburg-Vorpommern zijn er nogal wat grote en kleineren meren vlak bij elkaar te vinden.

Ook op cultureel gebied heeft Mecklenburg-Vorpommern veel te bieden. In de hierboven omschreven karakteristieke dorpjes vind je nog uitzonderlijk veel vakwerk huizen. Ook zijn er nog veel prachtige gevels te bewonderen van de pakhuizen,  gotische kerken en stadhuizen. Voor wie een kasteel wil bezoeken kan terecht in de hoofdstad van de provincie Mecklenburg-Vorpommern, Schwerin. Het kasteel Schwerin is opengesteld voor bezoekers.