Prachtige villa op Paliokaliva Village in Tragaki op Zakynthos 🇬🇷 incl. vlucht vanaf €680,=Een prachtige traditionele villa in Tragaki**** huren op Zakynthos met vlucht vanaf  €680,= .

De villa is gelegen op het bijzondere  kleinschalige complex Paliokaliva Village. Het park is gelegen in de prachtige tuin en is erg rustig.  Het is gelegen op een heuvel. Voor iedereen is er een stukje privacy en ook ruimte om met je gezin of anderen te genieten.

 

Vanuit het zwembad en whirlpool op het park heb je een adembenemend uitzicht en dat brengt je tot rust.  Heerlijke plekken om te zonnen om het zwembad, maar  er zijn ook beschutte plekken en parasols.

Wil je naar de zee? Daar ben je  binnen 600 meter. Dus over een klasse 1 lokatie gesproken… die heeft u nu gevonden. Een hangmat, wat drinken, een boek… het ultieme vakantie gevoel.  En als je geen zin hebt om eten te koken, dan is er een Taverna in de buurt om te genieten van de Griekse keuken. Hier geniet je van de rust en de natuur, je komt helemaal tot rust! Om het zwembad zijn prachtige en romantische zitjes. Vele gasten komen hier weer terug. Kijk op ZOOVER en zie dat het gemiddelde cijfer een 9.3 is.

Het ligt 1 km vanaf Tsilivi, 1o lm van het vliegveld en een supermarkt is op loopafstand.

Het betreft een unieke plek, waar je kunt genieten op een rustige plek en op korte afstand van een dorp, stand en strand bent. Er is overal toch wifi.

Boek hier deze unieke villa