Roompot bungalow Cadzand-bad in Zeeland aan zee v.a €19,75Roompot bungalow Cadzand-bad in Zeeland aan zee v.a €19,75

Voor 4, 5 of 8 dagen verblijf vanaf €19,75. Unieke aanbieding tot maar liefst 78%

 

Een korte of langere vakantie op Noordzee Résidence Badzand-Bad aan de Zeeuws-Vlaamse kust is geweldig!Luxe bungalows met alle comfort, dus dat is genieten. Tevens liggen de bungalows dichtbij het strand. Een vakantie voor oud en jong. Ook een prachtige omgeving om te wandelen of fietsen.

Iedere bungalow beschikt standaard over een  comfortabele woonkamer, met eethoek, televisie en keuken. Je beschikt over gratis wifi. Maar ook gratis parkeren op het park. 

Er zijn slaapkamers met heerlijk bedden en goede, nette en mooie badkamer.

Je kan samen koken genieten van je maaltijd in je woning, op de het vakantie park kan je ook eten halen of luxe genieten in het restaurant of in de direct omgeving. Je kan ook gebruik maken van een broodjesdienst.

Voor de kinderen is er een zwembad, bowlingbaan, je kan skelters/fietsen huren,  een recreatie programma tijdens de vakanties, trampolines en een speeltuin. Voor de oudere jeugd  en ouderen ook sportvelden en squash- en tennisbanen.

Omgeving Roompot Noordzee Residence Cadzand-Bad

Huur een fiets en ontdek de prachtige omgeving van het Roompot Noordzee Residence Cadzand-Bad. De omgeving biedt goede wandel- en fietsmogelijkheden. Maak uw vakantie af met een bezoekje aan Knokke, Brugge en/of Sluis. Voor de kinderen is het aan te raden om Plopsaland De Panne te bezoeken. Met Kabouter Plop en zijn vrienden weet u zeker dat het een geslaagde dag wordt voor de kids! Zeker de moeite waard dus! Maar ook de struisvogel boerderij in Monnikewerve of het Visserijmuseum in Breskens. In eigen land op vakantie, maar ook dichtbij Belgie. Voor alle jaargetijden kan je hier een onvergetelijke, actieve, gezellige vakantie hebben.