Skichalet Aurora – Sankt Anton am Arlberg Oostenrijk, vol-pension en aan de piste v.a. €515,=Skichalet Aurora – Sankt Anton am Arlberg Oostenrijk, vol-pension en aan de piste v.a. €515,=

Het prachtig chalet Aurora  voor 10-12 personenaam  aan de ski piste: met een gemoedelijke woonkamer, aparte eetkamer en 5 slaapkamers. Het ontbijt, après-ski hapjes en dinner wordt voor u gemaakt en geserveerd in uw chalet. 

Sankt Anton is de bakermat van het wintersporttoerisme. Hier is de wintersport uitgevonden. Sankt Anton is wereldberoemd en dat is niet voor niets. Het is als wintersportplaats legendarisch en behoort tot het consortium ‘The Best of the Alps’.

Klik  hier om te boeken🏂

Alle skiërs roemen Sankt Anton op de eerste plaats om het uiterst sneeuwzekere skigebied en op de tweede plaats om het gezellige dorp. Naast de prachtige wereld van bergtoppen biedt Sankt Anton alle faciliteiten van een internationaal vakantiegebied. Hartelijke gastvrijheid en Tiroolse tradities kenmerken het dorp. Er zijn maar weinig plaatsen op de wereld waar zo’n perfecte combinatie te vinden is tussen een gezellig dorp en een uitdagend skigebied.

Het skigebied is geopend vanaf begin december tot begin mei. Snelle, comfortabele liften brengen je naar de gevarieerde skihellingen. Van beginner tot vergevorderde en off-piste skiër, iedereen kan hier perfect uit de voeten. Daarnaast vind je ook tal van serieuze zwarte afdalingen.

Het hoogste punt is op 2811 meter en er is 335 kilometer pistes en 96 liften. Dorpen in Ski Arlberg o.a.: Sankt Anton, Lech, Stuben, Zürs, St. Christoph, Warth, Schröcken, Klösterle, Zug

CHALET
Het verblijf is inclusief:ontbijt, après-ski hapjes, driegangendiner, onbeperkt drankjes in chalet, WiFi, huishouding en schoonmaak. Het personeel slaapt niet in uw chalet.
Het mooie en zeer goed verzorgde chalet heeft een woonkamer met comfortabele zitbanken en een aparte eetkamer.
Er is een afzonderlijke eetkamer met flatscreen tv
Er zijn vijf slaapkamers met zeer comfortabele bedden
De badkamer is ruim en nieuw.
Ski’s en skischoenen zet je weg in de verwarmde skiberging met skischoendroger/verwarmer. De auto parkeer je gratis voor de deur.
Een pracht locatie en voor jong en oud.
Klik  hier om te boeken🏂