Unieke mogelijkheid: Huur een boom tent in Het Zwarte Woud en €30,= tegoedbon voor canyoning/kajak tocht v.a. €45,=Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid: Huur een boom tent voor 2-4 personen in Het Zwarte Woud en krijg een tegoedbon van €30,= voor canyoning, kajakken of sup tour.

Ben je klaar voor het avontuur? Deze aanbieding en unieke mogelijkheid begint aan de oever van de rivier de Rijn. Eén, twee of meer nachten in een boom tent.

Klik hier om een boom tent en tegoedbon te boeken.

Deze aanbieding is voor een twee persoons boomtent, 2 stoelen en genoemde waardebon. Het gebied waar je overnacht leent zich meer dan uitstekend voor outdoor activiteiten. Klimmen, klauteren, wandelen, rivieren doorwaden noem maar op. Van alles is mogelijk in het gebied van de wilde en romantische rivier De Murg. En een enorme diversiteit aan watervallen.

Naast het prachtige en indrukwekkende natuurschoon zijn er ook diverse idylische dorpjes her en der verspreid door de regio. Met name de “vakwerk” huizen geven de omgeving juist haar karakteristieke uitstraling. Wat is er nu leuker om na een dag heerlijk fysiek bezig te zijn geweest deze dag af te sluiten onder het genot van de plaatselijke Badische wijn en regionale culinaire specialiteiten. En wat te denken van de Schwarzwalder Kirsch? Ervaar de enorme gastvrijheid van de plaatselijke bevolking.

Er zijn diverse trektochten te voet of per fiets te ondernemen in de omgeving. Van pittig voor de geoefende outdoor liefhebber tot mild voor de beginnende outdoor recreant. Heerlijk één zijn met de natuur en genieten van de vrijheid die deze unieke mogelijkheid je biedt. En heb je geen zin om zelf de berg op te klauteren, er zijn diverse heuvels en bergen die ook voorzien zijn van een kabelbaan.

Naast aktief bezig zijn, zijn er in de regio legio mogelijkheden om op het culturele vlak je hart op te halen. Diverse kastelen, abdijen en kathedralen zijn opengesteld voor bezichtiging.

Wist je dat de koekoeksklok een uitvinding is uit Het zwarte Woud? En wat te denken van de Schwarzwalder Kirsch?