Vakantie bungalow in Borger op vakantiepark Lunsbergen vanaf 91,00 Euro.Prachtige vakantie bungalow in Borger op vakantiepark Lunsbergen vanaf 91,00 Euro.

Heerlijk een weekend naar Borger, in het mooie Drenthe. Een prachtige vakantiebungalow voor 4 personen en in de bossen. Geweldige aanbieding. In de weekenden zijn de faciliteiten op het vakantiepark Lunsbergen geopend en tussen 21 december en 4 januari.

Klik hier om te reserveren.

Roompot Vakantiepark Lunsbergen

Ligt in het bos, nabij het prachtige rustige dorp Borger. Een heerlijk omgeving om te wandelen, paard te rijden en fietsen of  mountain- biken. Tevens zijn er genoeg leuke actieve leuke dingen te doen. Leuk is het om te winkelen in Assen of Groningen. Maar er zijn veel leuke brink-dorpen, prachtige natuurgebied, Wildlands in Emmen, Plopsa-land en interessante  musea in de directe omgeving. Ook leuk om te ontdekken zijn de vele hunebedden in de buurt en om deze allemaal te bezoeken via de Hunebed-Highway.

Op het vakantiepark zijn vele activiteiten (ook in de winterperiode) in de weekenden en vakanties. Er is midgetgolf, een binnen-zwembad, fietsenverhuur,  een kinderclub, een speeltuin, overdekte tennisbanen, een supermarkt en  natuurlijk mogelijkheden om lekker te eten en drinken. Er is internet en wifi op het park. Dus voor jong en oud kan je er genieten.

Vakantie bungalow

De bungalow is gelijkvloers en is goed en gemoedelijk ingericht. De woonkamer heeft een zit-en eethoek. Er is veel licht in de woonkamer, dus je geniet van de natuur en ruimte om de bungalow. Er is een tv en wifi.

Natuurlijk is de keuken van alle gemakken voorzien, om te koken, maar natuurlijk ook een vaatwasser.

Er zijn twee slaapkamers, waarvan 1 met een twee persoons bed en 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

Rondom de bungalow is er ruimte, waaronder een terras waar je heerlijk kan genieten met mooi weer. De auto kan niet naast de bungalow geparkeerd worden. Het park is auto vrij.

Klik hier om te reserveren.