Vakantie’s op TexelVakantie’s op Texel 

Een paar dagen, week of langere vakantie er tussen uit!  Het buitenland is prachtig, maar wat dacht je van het mooie eiland Texel.

Accomodatie’s

Vakanties op Texel!

Over het hele eiland zijn vele mogelijkheden om te overnachten. Over het hele eiland zijn vele accomodaties. Wij bieden u prachtige plekken bij De Koog, Cocksdorp en Den Burg. Vakanties op Texel zijn top.

Accomodaties op Texel De Koog

Accomodaties op Cocksdorp 

Accomodaties op Den Burg

 

Prachtige overnachtingen in vakantiehuizen, bungalows… met of zonder ontbijt. Natuurlijk met alles (sanitaire ) voorzieningen, die je wilt voor een relaxte en heerlijke rustige vakantie. Genieten van elkaar en even rust na een dag Texel ontdekken.

Bij goed weer heeft u meestal  een eigen terras om van de zon, wind en natuur te genieten. Misschien om ook heerlijk buiten te ontbijten, een boek te lezen of om van de ondergaande zon te genieten.Kijk naar een aanbieding om er even uit te zijn!

 

Omgeving & activiteiten

Texel is een  prachtig waddeneiland, die wat biedt  voor jong en oud. Tevens  kan je er elk seizoen optimaal genieten of het nu 30 graden is, of er sneeuw ligt, of een herfstwind waait.. op Texel is het optimaal genieten.

Je kan er wandelen, parachute springen, boven het eiland vliegen, fietsen, vliegeren, mountainbiken, kiten, zeilen,vissen, enz

Ecomare is geweldige belevenis om te bezoeken. Dus als u actief bezig wilt zijn, dan  lukt dat beslist.

Het eiland Texel  is voor  jong en oud en  ishet hele jaar erg mooi om te bezoeken. En misschien moet je ook elke jaargetijde maar weer opnieuw Texel ontdekken.

Het eiland gaat onder je huid zitten en de natuur blijft je ontroeren en verbazen. Zoals Jochem Myer zei: Toen ik op een andere eiland zat, had ik het gevoel dat ik vreemd ging.

Kies hieronder je bestemming

Accomodaties op Texel De Koog

Accomodaties op Cocksdorp 

Accomodaties op Den Burg