Vechtdal fietsvierdaagse arrangement met chalet & incl fietskaarten (03/09-10/9)is €182.50 p.p.Vechtdal fietsvierdaagse arrangement met chalet & incl fietskaarten (van 3 tot 10 september) is €182.50 p.p.

Camping/vakantiepark Stoetenslagh , Rheezerveen bij Hardenberg.

Een prachtige plek om te overnachten tijdens de fiets4 daagse!

Klik hier om te boeken.

 

Tijdens de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse start u alle dagen vanuit een andere startplaats. U kunt elke dag starten tussen 8.30 en 11.30 uur. Om 17.00 uur sluit de laatste stempelpost.  Camping Stoetenslagh is vertrekpunt op dag 2.  Dus u vertrekt voor de deur!

Er zijn kortere (40 km) en langere (60 km) fietsroutes. Alle routes hebben hun eigen thema en ook zijn ze geheel gemarkeerd zodat u de fietsroutes eenvoudig kunt volgen. De routekaarten worden, per dag,  bij de start uitgereikt. Op elke dag tijdens de vierdaagse is er voldoende gratis parkeergelegenheid op de terreinen van de startcampings. De parkeerplaatsen worden op de meeste invalswegen door middel van borden (P Vechtdal Vierdaagse) aangegeven.

Het is een prachtige omgeving om eens de fietsvierdaagse te doen. Geweldige plekken om iedere dag te ontdekken en ook nog tijd om rustig te relaxen op deze luxe en prachtige camping, waar u verblijft in een 4 persoons Chalet.

De camping heeft een recreatieplas van 5 ha, een aparte visvijver, overdekt zwembad, vele activiteiten, indoor strand, een bowlingbaan en een goed restaurant voor tapas en andere gerechten.

U heeft wifi, er zijn oplaad punten voor uw elektrische auto.

Deze chalet basic is geschikt voor maximaal vier personen. Het is een eenvoudige maar nette chalet!

Er zijn twee kleine slaapkamers. Er is een slaapkamer met een bed van 160×200 cm en de andere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Er is een nette badkamer en een aparte toilet. Er is een nette en gezellige woonkamer met openwerken. De keuken is voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en magnetron.

Erg gezellig is de overdekte loggia of veranda. Zodat u bij mooi weer ook heerlijk buiten kunt zitten en genieten van een maaltijd, glaasje wijn, een boekje kunt lezen of gewoon heerlijk genieten van de rustige omgeving.

Klik hier om te boeken.