Volkswagen camper huren vanaf 159 EuroGrote korting op een authentieke Volkswagen camper huur, pak deze kans! OP=OP

Wees er snel bij!

Heb je altijd eens willen voelen hoe het is om in een camper te reizen, leven, slapen en koken? Heerlijk Nederland of Europa ontdekken in een Volkswagen Camper. Het is a way of living. Dit is je kans. Een weekend weg vanaf 159 Euro. Maar een mid-week of hele week kan ook. Er is maar beperkte aantal, dus wees er snel bij. Het is een camper voor maximaal vier personen.

Klik hier om je camper te reserveren!

Je hebt je koelkast, gasfornuis, kraantje, bedden en alles wat je nodig hebt bij je. Je kan stoppen om te lunchen of waar dan ook.. om te overnachten natuurlijk ook. Je gaat naar waar de zon schijnt of heerlijk op een boerencamping, in het bos of een plek bij de zee. Jawel met de camper kan je gaan waar je heen wilt, dus voor iedereen die van kamperen houdt geweldig!

In de camper kunnen ook mensen bovenin slapen, maar je kan ook een kleine tent naast de camper zetten. Een tent kan je meenemen of huren bij de camperverhuur.

Er is een tweepits gasfornuis, een kleine koelkast, een gootsteen en een kraantje. Dus heerlijk koken kan in de camper.

Je hebt een keuze uit 5 campers: een volkswagen:Je kunt kiezen uit 5 typen campers: een T2, een T3 hefdak of hoog dak en een T4 hefdak of hoog dak. Dus kijk welke het beste bij jou past. Type T3 En T4 zijn voorzien van een kachel.

Je kan optioneel bijvoorbeeld een fietsenrek , een chemische toilet, campingbedje, luifel enz erbij huren. Dus je betaald voor wat jij nodig hebt. Ideaal dus.

Huur je een camper, dan kan je je eigen auto voor 25 Euro bij de camperverhuur veilig parkeren.

De bestuurder moet 21 jaar oud zijn en 1 jaar een rijbewijs hebben, je hebt een eigen risico/borg van 750 Euro. Hou hier even rekening mee

Klik hier om je camper te reserveren