Vrijstaande bungalow in Gerolstein, Vulkaneifel in Duitsland v.a. 234,= EuroVrijstaande bungalow in Gerolstein, Vulkaneifel in Duitsland v.a. 234,= Euro

In een prachtige omgeving en op een kleinschalige familie park staat deze vrijstaande bungalow voor vier personen.

Klik hier om te reserveren.

De Vulkaaneifel is het gebied waar Gerolstein en het vakantiepark ligt. Doordat dit gebied gevormd is door vulkaanuitbarstingen, aardbevingen en tropische zeeën,  is het een prachtige gebied om te ontdekken: waaronder de diepe kratermeren ( Maare genoemd in Duitsland). Een heerlijke omgeving om wandelend te ontdekken of met de mountain bike.

De hoogste berg is 747 meter in de Eifel en  is een bezoek meer dan waard. Vanaf dit punt heeft u een fantastisch uitzicht over de gehele Eifel met zijn uitgestrekte bossen, rotspartijen, fossiele vindplaatsen, wildparken, schilderachtige stadjes en eeuwenoude burchten.

Het Gerolsteiner Land heeft in de herfst en winter een bijzondere charme. De bonte herfstkleuren, snelstromende riviertjes, gezellige stadjes en het besneeuwde sprookjeslandschap in de winter maken de Eifel tot een ideale plek om helemaal tot rust te komen. Maar er ook veel cultuur, sport en andere bezienswaardigheden.

De prachtige stad Trier is dichtbij maar ook het gezellige Luxemburg. Tussen oude muren van het burchtplein van de Stauffenburg uit de 12de eeuw in de regio Pelm kunt u een bezoek brengen aan het Adler- und Wolfspark Kasselburg, hier vliegen arenden, cirkelen gieren, haviken, valken, uilen in grote volières en huilen wolven! In de Wolfsschlucht (wolfsravijn) in de bossen rond de Kasselburg leeft de grootste wolfsroedel van West-Europa.

BUNGALOW

De  vrijstaande vier persoons bungalow heeft twee slaapkamers en is van alle gemakken voorzien.  Een gezellige woonkamer met  zithoek, tv en wifi.

Er is een open keuken, die van alle gemakken is voorzien ,waaronder een koelkast, diepvries en koffiezetapparaat. De winkels zijn op ongeveer 2 kilometer afstand en parkeren kan je goed. 

Er zijn twee slaapkamers waarvan u gebruik kunt maken.

Er is een fantastisch uitzicht en u zult genieten op dit park en in de omgeving. Op het park kunnen de kinderen heerlijk spelen. En in het overdekt zwembad, buiten het park, kunt u gratis zwemmen.

Een heerlijk rustig plekje om een weekend, midweek of week te genieten. Niet te ver van huis, maar toch echt in een andere omgeving.

Klik hier om te reserveren.