Vrijstaande bungalow op gemoedelijk vakantiepark in Gerolstein 🇩🇪 (6 pers) v.a.€270,=Vrijstaande bungalow op gemoedelijk vakantiepark in Gerolstein🇩🇪  (6 pers) v.a.€270,=

Een prachtige en gezellige bungalow (typeC) op een kleinschalig vakantiepark bij het gemoedelijk Gerolstein. Ongeveer 300 km van Utrecht. Gerolstein ligt in de Vulkaneifel en dat is een van mooiste gebied van Duitsland. Niet ver van Nederland maar je bent toch echt met vakantie . Er zijn kratermeren, uitgestrekte bossen, schilderachtige stadjes en riviervalleien. Op het vakantiepark kijk je over Gerolstein en het Kylltal.

Boek hier.

 

Elke bungalow is vrijstaand en  heeft veel ruimte, zodat u de nodige privacy heeft. Ook staat u midden in de natuur, dus u kunt optimaal genieten van uw vakantie.

De bungalow is voor 6 personen en heeft drie slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een stapelbed.

De woonkamer heeft een gemoedelijk zithoek en de televisie heeft Nederlandse tv zenders en Duitse zenders.  Er is een eethoek en eetbar. Dus genoeg ruimte om te smullen van de Duitse Kuchen.

De keuken is van alle gemakken voorzien en dus dat is ook genieten. Er is wifi en er zijn genoeg terras meubelen om allemaal heerlijk buiten te zitten en te genieten of lekker te eten.

Als huurder van een bungalow heb je gratis toegang in alle zwembaden in de buurt. Dus je kan ook actief bezig zijn.

De omgeving is zoals gezegd prachtig. Vooral de hoogste berg van de Eifel 747meter) is meer dan moeite waard om te bezoeken. Dan heb je uitzicht voerde vele stadjes, snelstromende rivieren..

Maar ook een stad als Trier of het land Luxemburg bezoeken, dat ligt om de hoek. Dus winkelen, natuur , cultureel, sporten… alles is in de buurt. Maar gewoon lekker genieten op het vakantiepark kan ook.

Wil je een weekend, midweek of weekje even weg naar het buitenland, maar niet te ver. Dan is dit hét vakantiepark waar u met uw gezin naar toe kan vanaf €270,=. Misschien voor de komende herfstvakantie even een paar dagen weer weg. Of gewoon even er tussenuit.

Boek hier