Watervilla, luxe en alleen per boot te bereiken, Friesland v.a.€774,=Watervilla, luxe en alleen per boot te bereiken, Friesland v.a.€774,=

In het prachtige waterrijke Friesland, Goengahuizen, ligt midden op het water in alle rust, deze zeer luxe watervilla. Zeer gewild en snel vol geboekt, dus wil u dit boeken wees er snel bij!

de aanbieding is verlopen

Deze mooie watervilla ligt in de Wijde EE , een prachtig natuurgebied. Je kan deze woning alleen per boot te bereiken. Er zijn genoeg verhuur organisaties waarbij een bootje kunt huren en een boot is zo wie zo nodig op zo’n geweldig plek.

In de winter kan je lopend naar de watervilla, maar dat ik ongeveer 1.5 km. Maar dat is natuurlijk geen probleem want u kunt daarna uitrusten en genieten van de omgeving.

De woonkamer heeft een gemoedelijk gashaard en de villa heeft veel glas, dus ook  in de herfst en winter is het voor de haard genieten van de omgeving. Natuurlijk is er televisie en wifi.

De keuken is zeer compleet: met natuurlijk een vaatwasser en combi-magnetron. U kunt zelfs gebruik maken van een wasmachine. 

Het heeft plaats voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers. Er is zelfs de mogelijkheid om te genieten met elkaar in een eigen sauna op de watervilla. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer.

Er is badlinnen aanwezig, echter het bedlinnen kan u huren voor €10,= p.p, de eind schoonmaak kost €100,= en de elektriciteit is €10,= per dag.  De borgsom bedraagt €350,= en dient u vooraf te betalen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Dit is een top locatie in Nederland voor een luxe, rustige en een vakantie in de natuur. Op het water is altijd, in welk jaargetijde we ook zijn, prachtig.

Met de boot kunt u vele prachtige natuur gebieden ontdekken. Wat is mooier dan de hele dag op het water en Friesland’s meren, kanalen en vaarten ontdekken.

Zoals gezegd is dit een geliefde locatie om een week te verblijven.

De aanbieding is verlopen