Wintersport met de camper naar Oostenrijk 🇦🇹Wintersport met de camper naar Oostenrijk 🇦🇹

Wintersport met de camper heeft absoluut voordelen. Je hoeft niets ver op voorhand te boeken. Gewoon even de weersomstandigheden checken, een plekje op je favoriete camping reserveren en je kan vertrekken. Bovendien is dit een heel familievriendelijke manier om op wintersport te gaan. De kinderen kunnen na het skiën nog ravotten in de sneeuw op de camping, terwijl ze anders in het hotel moeten blijven. Veel hotels liggen bovendien langs de openbare weg, niet bepaald een veilig speelterrein. En wat met de skispullen? Als je ze niet op de camping zelf kan huren, kun je vast en zeker terecht in het dorp!

Klik hier voor de camperhuur.❄️

Ben je geïnteresseerd hoe wintersport met de camper eruit ziet.. bekijk het filmpje hier onder.

Verrassend hoeveel goede en leuke campings in Oostenrijk open zijn en helemaal ingericht zijn op de wintersport kampeerders. In de deelstaat Karinthie, in het zuiden van Oostenrijk aan Italie en Slovenie zijn ongeveer  17 bekroonde campings  die de hele winter open zijn. Je kan bij enkele zelfs genieten van een sauna, massage en andere wellness-faciliteiten.

In Tirol in  zijn ook ruime campings, die eventueel ook ski-bussen hebben, die je naar de pistes brengen. Enkele campings hebben zelfs voorzieningen om skispullen te huren of een binnen zwembad. Dus ook buiten de skipistes is het goed vertoeven op de wintersport campings. Waar je grote plekken voor je camper hebt.

Voordat je richting de winterse oorden vertrekt, moet je natuurlijk je camper wintersport klaar maken. Dit verreist de basis voorbereidingen zoals de banden check, olie check enz. Maar natuurlijk expliciet voor de wintersport voorbereidingen en checks. Kijk naar het onderstaande filmpje.

Goede tips, maar die sneeuwkettingen is wel zo’n dingetje. Oefen echt thuis even, dan heb je rustig de tijd en in beter omstandigheden. Zodat je onderweg in de sneeuw zonder stress de sneeuwkettingen sneller onder je camper krijgt. Hier onder nog een goed filmpje over het goed aanleggen van de sneeuwkettingen.

Bent u enthousiast geworden, dan wens ik u ontzettend veel plezier en een goede en gezonde vakantie. Mocht u een camper willen huren?

Klik hier voor de camperhuur❄️.