Yoga & mindfulness-retreat Andalusië: 4-daags arrangement met volpension v.a.€198,=Yoga & mindfulness-retreat Andalusia  4-daags arrangement met volpension v.a.€198,=

Maar liefst 39% korting op dit geweldig relaxte Yoga & Mindfulness arrangement in een prachtige Villa, B&B Kia Ora.

Het ligt aan de rand van Casaraes, op anderhalf uur rijden van  Malaga, Andalusie. De B&B ligt midden in een rustige vallei omringt door glooiende heuvels.

Helemaal er tussenuit om te ontspannen met uw partner, vriend of vriendin en met een groep natuurlijk. Je kan deze vier dagen op jouw manier ontspannen en gebruik maken van het programma, maar je kan ook heerlijk gaan hiken of lekker voor jezelf  iets anders doen. Niets moet, alles mag.

Wil je na dit reatreat nog drie extra nachten boeken, inclusief ontbijt, dat kan! Dan betaal je €297,=

Klik hier om te boeken.

Yoga & Mindfulness programma 

Het programma is ontwikkeld om je kennis te laten maken met yoga en mindfulness. Meer bewust zijn van je lichaam en meer ontspanning creëren. Ontspanning in je hoofd, waardoor je heerlijk tot rust komt. Er is tijdens de drie daagse retreat ook veel ruimte voor persoonlijke aandacht en vrijheid. Omdat er maar 6 personen tegelijk verblijven en deelnemen.

Een gevarieerd programma, van onder andere twee yogalessen per dag, een mindfulnesswandeling, een begeleide sunrise- meditatie en de begeleide mindfulness-sessies. Je kan zoveel mogelijk thee, water en koffie drinken en ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.  Mocht je voor 3 extra nachten boeken, dan hebben alleen logies en ontbijt.

De luxe twee persoonskamer

De prachtige twee persoonskamer heeft uitzicht over de bergen. Met een eigen balkon, een zithoek , wifi en een eigen badkamer met douche, bad en toilet. Op je kamer kan jezelf een heerlijk een bakje koffie zetten.

De villa is verder van alle luxe extra’s voorzien. Denk aan een buitenzwembad, een luxe terras en een zomerse tuin volop flora en fauna. Aan het zwembad is een bar waar je (tegen een meerprijs) drankjes kan bestellen.

Omgeving

De omgeving is prachtig om te ontdekken, huur een auto en je kan alle kanten op. Een heerlijke wandeling over het strand, een leuk stadje bezoeken, cultuur snuiven en zoveel andere mogelijkheden.

Klik hier om je Yoga & mindfulness-retreat Andalusië te boeken.